Все чаще в киевских кальян-барах и ресторанах можно увидеть бачи на чашках кальянов вместо обычной фольги или калаудов. Принцип действия бачи такой же как и у калауда, Вам нужно выложить угольки на ее поверхность, подождать пока бача прогреется, поставить бачу на чашу и курить кальян, только здесь Вы регулируете температуру нагрева чаши, размещая угольки на разном расстоянии от центра чаши, ведь чем ближе к центру - тем больше будет нагреваться чаша.
Кому подойдет бача?
Однозначно, новачкам не радимо починати куріння кальяну на бачо, тому що потрібно мати хоча б невеликий досвід забивання кальяну на звичайній фользі. Для тих, хто вже пройшов цей етап - можете сміливо придбати бачі і економити на фользі, при цьому не втрачаючи нічого в смакових характеристиках Вашого кальяну.
Чим бача краще калауда?
Нічим, принцип той же, просто кому як простіше і вигідніше. Деякі кажуть, що на бачо більше витрата вугілля, деякі кажуть що це не так. Цей спір з розряду: "Що крутіше, лижі або борд?". Так і тут, є свої прихильники і противники. У будь-якому разі, варто спробувати купити і заправити кальян на бачо, що б спробувати щось новеньке. Всім густого диму!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Paradise |
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
Тип | Чашка зовнішня |
- Ціна: 70 ₴